Wie zijn wij?Alex Blanker

Al sinds 1998 is Alex eigenaar van Vega-Life, de winkel die inmiddels een begrip is in de vega-community. In eerste instantie alleen als postorderbedrijf, maar sinds november 2008 heeft Vega-life ook een fysieke winkel in Amsterdam. Hij was de eerste die een complet en vegan diervoer in Nederland verkocht. Daarnaast is hij sinds 2005 mede-eigenaar van het ict-bedrijf Dream IT. Een ondernemer in hart en nieren!

Alex regelt voor Greenpets de technische kant van de website, is verantwoordelijk voor de logistiek en je kunt bij hem terecht als je klant wilt worden van Greenpets.  

M: alex@greenpets.nl
T: 06-44 76 22 11


Rick Scholtes

In mei 2015 werd Rick mede-eigenaar van de webshop VegaVriend, de webshop die zich volledig richt op vegan diervoeding voor hond en kat. Over het waarom en hoe en zijn jarenlange positieve ervaringen met vegan voeding bij zijn eigen katten en honden vertelt hij graag in presentaties. Ook is hij kynologisch instructeur en naar verwachting rondt hij de opleiding voor Gedragstherapie bij Honden (Dogvision) in 2018 af.

Rick zorgt voor de inhoudelijke kant van de website en voor al je inhoudelijke vragen, algemene vragen en productinformatie kun je bij hem terecht.   

M: rick@greenpets.nl
T: 06-42 54 92 15